Boeken bestellen

03/02/2016

Onze boeken zijn geregistreerd bij ISBN en in principe te verkrijgen via alle online boekhandels. Daarnaast zijn de boeken op verzoek ook via fysieke winkels leverbaar – ook in België. Echter, een fysieke boekwinkel zal niet altijd onze boeken op voorraad hebben.

De distributie van onze boeken is geregeld via Centraal Boekhuis. Deze zorgt ervoor dat (online) bestellingen in principe binnen één dag kunnen worden uitgeleverd.

Ook onze oudste boeken, vanaf 2016, zijn nog steeds via CB leverbaar, zelfs als de voorraad op nul staat. Alle boeken zijn in dat geval leverbaar via PoD (Printing-on-Demand). Het bestellen duurt daardoor wel iets langer dan normaal (circa drie tot vier dagen).

Daarnaast worden al onze titels, zowel de gedrukte exemplaren als digitale boeken, ook verkocht via online boekwinkel Lees.nl.

Wilt u drie of meer boeken tegelijkertijd kopen, dan kunnen we inkoopkorting geven. Voor boekhandels zijn staffels beschikbaar. Voor eindgebruikers is er korting mogelijk volgens de wettelijke normen van het Commissariaat voor de Media, wat mede afhankelijk is van het aantal exemplaren. Vanaf een afname van minimaal 100 boeken is een titel met eigen cover mogelijk, bijvoorbeeld voor een onderwijsinstelling of winkelketen. Neem gerust contact met ons op.

Geen reacties