Over Uitgeverij Sycorax

03/05/2017

Sycorax is een jonge uitgeverij, gespecialiseerd in boeken die een raakvlak met technologie hebben. Dat kunnen educatieve boeken over computers zijn, maar ook praktische en leerzame boeken over fotografie. Daarnaast publiceren we ook boeken over technologische trends en ontwikkelingen.

Ervaring en kwaliteit

Uitgeverij Sycorax mag dan een jonge uitgeverij zijn, onze publicaties worden gemaakt door auteurs met een behoorlijke staat van dienst, met kennis van zaken en veel ervaring met het schrijven van boeken. Ook besteden we veel aandacht aan de opmaak, waarvoor we Adobe InDesign gebruiken.

Wij richten op ons op kwalitatief goede boeken met een flink aantal pagina’s zodat het onderwerp uitgebreid behandeld wordt. Onze boeken zijn zowel gedrukt als in eBook-vorm te koop. In het laatste geval uiteraard tegen een gereduceerd tarief, omdat er voor digitale boeken geen drukkosten zijn (maar de opgelegde BTW is helaas – verplicht – wel hoger).

We zijn begin 2016 begonnen met het publiceren in boeken, waarvan enkele exemplaren in eerder stadium via een andere uitgeverij zijn uitgebracht (maar waarvan wij de rechten hebben verkregen). We trappen het eerste kwartaal af met vier titels.

Onze boeken zijn geregistreerd bij ISBN en te verkrijgen via Centraal Boekhuis (en daardoor in principe via alle boekwinkels te bestellen en via webwinkels te leveren). Daarnaast worden onze titels (in de nabije toekomst) ook verkocht via online boekwinkel Lees.nl

Meer informatie

Geen reacties